Tüm Filtreler

Seçiminizi Daraltın

Marka

Fiyat Aralığı

Sadece

Genişlik

Kanepe Alternatifi

Tarz

Renk

Renk

Renk

Kapak Fonksiyonu

Yatak Fonksiyonu

Liste Şeklinde Göster Katalog Şeklinde Göster
50.390,00 TL
37.500,00 TL
51.990,00 TL
41.500,00 TL
40.990,00 TL
79.100,00 TL
67.500,00 TL
41.490,00 TL
51.890,00 TL
47.500,00 TL
30.700,00 TL
79.990,00 TL
70.990,00 TL
41.500,00 TL
Bu kategoride toplam 62 ürün listeleniyor.

2021 Mobilya Modelleri

2021 yılında mobilya modellerinde ve iç dekorasyon alanlarında daha çok gökyüzünü görmek isteyeceğiz. Bu sebeple 2021 yılı ev dekorasyon ürünlerinde daha çok gökyüzünün mavi tonları, ağaçların yeşil yapraklarının güneşe baktığı renkler yeşiller ve sarı renkler ön planda olacaktır. Spotların doğal materyallere döneceği bu yıl en doğal malzemelerden biri olan mermer mobilyalarda birçok evin yıldızı olacak. Doğal mermerin yanı sıra mermer desenli kaplamalar mobilyalarda çokça kullanılmaktadır ve bulunduğu ortama güzel ve estetik bir görüntü katmaktadır. Gürgen ağacın fırınlanmasıyla oluşan ve paslanmaz metal mobilya iskeletlerimizin sağlamlığı birleşerek üretilen mobilya modellerimiz ile web sitemizden tercih edeceğiniz her bir ürün uzun ömürlü kullanıma olanak sağlamaktadır. Evinizin her bölümünde kullanabileceğiniz temizlemesi kolay olan nubuk ve süet dokulu kumaş seçeneklerimiz ve kış mevsimine uygun dokuda olan deri ile keten kumaş alternatiflerimiz bu yılın en beğenilen kumaş türü olmaya devam ediyor. Mobilyalarınız için seçtiğiniz kumaş alternatiflerimizin her bir rengi, odalarınızın daha şık daha ferah ve daha konforlu görünmesini sağlayacaktır. CaddeYıldız Mobilya olarak 2021 mobilya modelleri ile süslenen mağazamızın özel kampanyalarından yeni yılda herkes faydalanmak isteyecektir. Özellikle en çok tercih edilen 2021 Luxury Mobilya tasarımlarına yer verdiğimiz mağazamız yeni yıl indirimlerine, yeni ürünlere ve kaliteli malzeme ile üretilen mobilyaları ile sizlerle!  
 

2021 Yılına Özel Yeni Sezon Mobilyalar

Her tarzın ihtiyaçlarını karşılayacak sayıda mobilya seçeneklerimiz ile kaliteyi uygun fiyata 2021 mobilya modelleri serimizde de sizlere sunuyoruz. Konforlu, şık ve evinizde gönül rahatlığıyla tercih edeceğiniz 2021 oturma odası takımları, 2021 yemek odası takımları, 2021 yatak odası takımları, 2021 genç odası takımları ve yeni evlenecek veya evini yenileyecek olanlar için 2021 düğün paketi modelleri koleksiyonlarımızı sitemizden inceleyebilirsiniz. Aynı zamanda CaddeYıldız mağazamızı ziyaret ederek var olan mobilyaları daha yakından inceleyebilir kalitesine tanıklık edebilirsiniz ve hatta dilerseniz iç mimarlarımızdan destek alarak istediğiniz kombinasyonu yaratabilirsiniz. Sıfırdan başlayarak oluşturacağınız ev dekorasyon sürecinizin en büyük destekçisi olmak ve platinium hizmet sağlamak için ekibimizle birlikte alışverişinizin her aşamasını kolaylaştırmaktayız. Gerek sipariş öncesi bilgilendirme servisimiz olan destek ekibimizle gerekse sipariş sonrası ücretsiz nakliye ve montaj sağlayan lojistik ekibimizle tüm alışverişleriniz için hayatı kolaylaştıran doneler ve hizmetler sağlıyoruz.  
 

2021 Mobilya Modelleri ve Düğün Paketleri Ödeme Seçenekleri

Sitemizi incelerken beğendiğiniz yeni düğün paketi modellerini ya da paket içeriklerinde yer alan tüm modülleri online olarak sipariş edip, ödemelerinizi mağazaya gelmeden, havale/EFT ile dilediğiniz yerden rahatlıkla yapabilirsiniz. CaddeYıldız Mobilya’dan tüm alışverişlerinizi 3 aydan başlayarak 18 ay’a varan taksit seçenekleri ile yapabilirsiniz. Bankalar ile yaptığımız özel anlaşmalarla artı taksit ve erteleme kampanyalarımızdan da yaralanarak ödemelerinizi bütçenize göre dilediğiniz gibi ayarlayabilirsiniz. Evlenecek çiftlere ve evini yenilemeyi düşünenlere CaddeYıldız Mobilya'dan avantajlı ve kolay ödeme seçeneği mevcuttur. Ön ödemeli senetli satış sistemi ile beğendiğiniz ürünlerin siparişini verin, düğün paketi alışverişinizi teslim alacağınız tarihe kadar parça parça dilediğinizce ödeyin. Düğün paketleri web sitemizde yer alan nakit fiyatlara ek olarak indirimlidir. Ayrıca sitemiz üzerinden yaptığınız tüm alışverişlerinizde platin puan kazanabilir ve bir sonraki alışverişlerinizde kullanabilirsiniz. CaddeYıldız mobilyayı tercih ederek, avantajlı ve uygun fiyatlarla ulaşılabilir lüksü dekorasyonunuza taşıyabilirsiniz.
 

PlatinMarket® E-Ticaret Sistemi İle Hazırlanmıştır.