Tüm Filtreler
Alana Göre TV Sehpası Kullanımı

Evlerin olmazsa olmazı haline gelen yaşam üniteleri, salonların odak noktası olan tv’ler için pratik çözümler sunuyor. Alana göre konumlandıracağınız tv ünitesi ya da tv sehpası için göz atabileceğiniz birkaç önerimiz var. Geniş bir oda da ya da herhangi bir yaşam alanında kütüphane, vitrin gibi işlevlere sahip büyük bir tv ünitesi kullanıyor olmak oldukça kolayken, dar bir alanda tv sehpası ya da raflı bir yaşam ünitesi kullanmak bir o kadar zor bir seçim olacaktır.




Küçük evlerde ya da oturma odalarında genellikle tv sehpaları tercih edilir. Bu tip kare ya da dar L odalar da arkalıklı tv sehpalarına zaman zaman yer verilse de ağırlıklı olarak yalnızca alt modülden oluşan bir tv sehpası ya da bu sehpaya eşlik eden raf panelleri kullanılır. Bu raflar dekoratif amaçlı olması açısından daha uygun görünse de hem alan tasarrufu hem de aksesuarları özgürce sergilemek için duvarın boyutu ile ideal ebatlarda olmalıdır. Tv sehpalarınızı geniş çekmeceli ürünlerden seçerken duvara monte üst panellerinizi de tek ya da çift dolap stantlı seçerek alan kapasitesini arttırabilirsiniz.


Aşağıda sitemizde yer alan ve önerilere uygun olan örnekleri inceleyebilirsiniz.

Deluxe Tv Sehpası




L şeklinde uzun ve dar bir oturma odasına sahipseniz ve tv sehpası arıyorsanız. Alanınızı köşe takımı ile tam kapasite değerlendirmenizde ve tv’nizi köşenin uç noktasında paralel açı olarak yerleştirmenizde kullanım kolaylığı açısından fayda var. Geniş salonlarda ya da ofislerde ise kendinden vitrinli ya da kitaplık alanına sahip tv üniteleri ile klas ve modern bir hava yaratılabilir.






Beta Tv Sehpası

Örneğin 3 metre ve üzerinde genişliğe sahip olan bir duvarınız varsa arkasını farklı bir renkte ya da duvar kağıdı ile hareketlendirerek ortalama 250 cm genişliğinde olan bir tv ünitesi ile destekleyebilirsiniz. Bu şekilde tv alanınıza renk katarak odak noktayı alanın cezbedicisi haline getirebilirsiniz.








Bir Önceki Blog Yazımız Olan Metal Tasarım Mobilya Modelleri Yazımızı İnceleyebilirsiniz.
16.07.2019
İç mimarın seçtikleri

PlatinMarket® E-Ticaret Sistemi İle Hazırlanmıştır.