Tüm Filtreler
Portmantolar genelde antre bölümünde kullanılmakla birlikte çeşitli olarak farklı alanlarda da kullanılabilir tabi ki. Bu alanlardan yazı içeriğinde bahsedecek olsak da portmanto ürünleri için en uygun alan olan antre dekorasyonu üzerinde yoğunlaşacağız.

Evin hemen giriş bölgesinde ihtiyaçlarımızı karşılayacak aksesuar ve mobilyalara ihtiyaç duyarız örneğin kapıdan girer girmez anahtarlarımızı bir anahtarlığa asar ve kaybolmasına ya da karışmasına engel oluruz. Aynı şekilde yaz ya da kış boyunca bize eşlik eden üst kıyafetlerimizi asacağımız ve ayakkabılarımızı yerleştireceğimiz bir ayakkabılık ya da portmantoya ihtiyaç duyarız. 

 
Ev içerisinde gereken düzeni ve pratikliği sağlamak için hem
anahtarlarınızı hem günlük kullandığınız üst giyim ve ayakkabı Antreler İçin Portmanto Dizaynı
eşyanızı tek bir üründe toplamak isterseniz ek aksesuarlara gerek kalmadan bir portmanto edinebilirsiniz.

Genelde kapının hemen girişinde konumlandırılan bu ürünler çok yönlüdür. Aynalı bir tasarım evden çıkmadan önce gereken son kontrolleri yapmanız ve hazırlığınızı tamamlamanız için iyi bir yardımcıdır.
 
Antrede alan sorunu yaşanan ev ve diğer mekanlar için yalnızca bir vestiyer ve ayakkabılık tercih edilebilir ama giriş bölümünde alanınızla ilgili bir yer sorununuz yoksa portmanto ve dresuar modelleri ile dekorasyonunuza şıklık ve ergonomik bir kullanım katabilirsiniz.
 

Eğer bir Dresuar kullanabileceğiniz yeterli alana sahip değilseniz mevcut portmantonuzu taze çiçeklerle süsleyebilir ve evinizin girişinden itibaren hoş bir koku ve şık bir görselle ideal misafirperverlik için iyi bir başlangıç yapabilirsiniz.
Konumuz antreler için portmanto dizaynı olduğundan seçimlerinizi tamamen kişiselleştirebilirsiniz. Eğer dar bir girişe sahipseniz ya da portmantonuzu konumlandıracağınız alan yeterli derinliğe sahip değilse sürgülü bir portmanto modeli seçmenizde fayda var. 2017 yılında üretilen modellerin fonksiyonel tasarım anlayışları sayesinde artık kapaklı portmantolar kadar kullanışlı sürgülü portmanto modellerine kolaylıkla ulaşabilir ve farklı ebat fiyat değerlendirmesi yapacağınız kadar uygun sayıda seçeneklere ulaşabilirsiniz.

 
Bu sezon çok moda olan ve yeni tasarımlı mobilya modelleri ile uyum sağlayan antrasit koyu renkler, sacramento ceviz ve meşe tonları ya da avangarde evler için üretilen krem-beyaz lake modellere sitemiz aracılığı ile ulaşabilir ve eviniz için gereken dizayna kolayca karar verebilirsiniz. Seçim gerçekleştireceğiniz ürünlerin kargo ve montaj avantajlarını aynı zamanda kullanılan malzemenin niteliğini sipariş vermeden önce müşteri hizmetleri ile irtibata geçerek onay ve öneri almanızda alışverişinizi gönül rahatlığıyla ve doğru tercih yapmış olmanın verdiği huzurla tamamlayabilirsiniz. Eviniz için güzel ve şık görünümlü bir dekorasyon dileriz.
14.01.2017
İç mimarın seçtikleri

PlatinMarket® E-Ticaret Sistemi İle Hazırlanmıştır.