Tüm Filtreler
Bulgaristan bölgesinde yaşayan ve mobilyalarını Türkiye’den temin etmek isteyenler için web sitemizde yer alan ürünler aracılığı ile çeşitli imkanlar sunuyoruz. Ürünlerimizi kurumsal lojistik şirketlerle göndererek oluşabilecek hasarın ve yaşanabilecek güven sorunlarının önüne geçiyoruz.

2011 yılından beri Dünya’nın çeşitli ülkelerine mobilya gönderimi yapmaktayız. Ürünlerimiz en çok Bulgaristan, Almanya, Hollanda, Fransa ve Irak gibi ülkeler tarafından rağbet görüyor.

Bulgaristan Mobilya Gönderimi

Ürünlerimiz için belirlenen site fiyatları tüm Dünya ülkeleri için tektir ve değişkenlik göstermemektedir. Yurt içi bölgesi için ücretsiz ürün gönderimi sunmaktayız, yurtdışı bölgesi içinse taşıma firmalarının ürün ağırlığına ve mesafeye göre belirlediği ek taşıma ve gümrük vergisi yer almaktadır.

Bu bedelleri lojistik firması standart fiyat listesi ile belirlemektedir. Fiyat ve detaylı bilgi için +90 532 419 45 90 nolu yurt dışı whatsapp hattımızdan ya da 444 21 05 nolu müşteri hizmetlerimizden bilgi alabilir ve paylaşılacak numaralar ile dilerseniz birebir taşıma işlemi gerçekleştiren lojistik firmalarıyla irtibata geçebilirsiniz.

İlgili irtibat numaraları sayesinde Bulgaristan mobilya gönderimi ve Türkiye’den yurtdışına mobilya gönderimi konuları hakkında detaylı bilgiye ulaşabilirsiniz.



Bulgaristan’dan konu hakkında detaylı araştırma yaparken Bulgaristan mobilya konu başlıklı ya da Bulgariya mebeli olarak arattığınızda mobilya modellerimize ulaşabilirsiniz. Web sitemizde görmüş olduğunuz tüm ürünleri Edirne bölgesine kadar ücretsiz, Bulgaristan bölgesine kadar ise taşıma ücreti ile ulaştırmaktayız. 
 

Bulgaristan'a Türkiye'den Mobilya Kargosu


Bulgaristan’da sıkça gönderim yaptığımız başlıca şehirlerin sıralanışı ise; Zagora, Plovdiv, Varna, Ruse Stara, Burgas, Pleven, Sofia, Sliven , Filibe şeklindedir. Eviniz için mobilya tercihi yaparken Bulgaristan bölgesinde sıklıkla tercih edilen avangarde ve klasik mobilya modelleri tarzı için web sitemizde yüzlerce örneği uygun fiyat ve kaliteli ürün avantajları ile bulabilirsiniz. 

Bulgaristan mobilya gönderimi hakkında teknik ve detaylı bilgi için aynı zamanda dilerseniz [email protected] mail adresimiz üzerinden bizlerle irtibata geçebilirsiniz.

Ürünlerin Bulgaristan'a bir takım için ortalama gönderim ücretleri (her şey dahil) aşağıda belirtilmiştir. Net fiyat bilgisi için +90 532 419 45 90 nolu yurt dışı satış hattımızdan bilgi almanızı rica ederiz. Belirtilen fiyatlara KDV, gümrük vergisi, sigorta ödemeleri dahildir.


Türkiye'den Bulgaristan'a en uygun kargo bedeli ile gönderim yapan mobilya markasıyız.
 
Yatak Odası 300 Euro Tv Ünitesi 130 Euro
Yemek Odası 300 Euro Genç Odası 250 Euro
Koltuk Takımı 350 Euro Yatak 100 Euro
Köşe Takımı 300 Euro Portmanto 100 Euro
Oturma Grubu 300 Euro Masa Tk. 150 Euro
Gardrop 250 Euro Sehpa 100 Euro
Bahçe 150 Euro Düğün Paketi 700 Euro

Ürünlerimizi Edirne’ye kadar biz ücretsiz gönderiyoruz. Dileyen müşterilerimiz kargo ücreti ödemeden Edirne’den kendi araçları ile ürünlerini teslim alabilmektedir.

Bir Önceki Blog Yazımız Olan Irak Mobilya Gönderimi Yazımızı İnceleyebilirsiniz.
 
25.03.2019
İç mimarın seçtikleri

PlatinMarket® E-Ticaret Sistemi İle Hazırlanmıştır.