Tüm Filtreler

Mobilyalardaki parmak izi nasıl çıkar, birçok müşterimizin sıkça sorduğu konulardan bir tanesi. Ahşap mobilyalarda ve özellikle de kapılarda çok çabuk parmak izleri kalabiliyor. Bu parmak izleri özellikle koyu renkli mobilyalarda kendini belli ederek kötü bir görünüm teşkil ediyor. Parmak izleri çok yoğun olduğu zaman eşyalar üzerinde buğulu görüntü sergileyeceği için steril duruşu yok eder.

Koyu renk kapılar üzerinde bulunan parmak izleri bayanlar için temizlemesi en zor olan ve ekstra çaba gerektiren bir konudur. Ayrıca mobilyalar üzerinde bulunan parmak izleri ev hanımları için de ek bir zaman kaybına neden olur. Bunun için yazımızı inceleyerek etkili yöntemler uygulayabilir ve mobilyalar üzerinde bulunan parmak izlerinden kurtulabilirsiniz.

                                                                                                                                                                                                                                                                               Mobilyalardaki Parmak İzi Nasıl Çıkar
Ahşap Mobilyalardan Parmak İzi Nasıl Çıkar?

     

Ahşap mobilyalardan ve ahşap kapılarda bulunan parmak izlerinden kısa sürede ve etkili bir şekilde kurtulmak ise bazı özel yöntemlerle daha kolay olacaktır. Ahşap mobilyalar üzerinde bulunan parmak izlerinde çiğ patatesle kurtulmak mümkün. Bunun için bir adet büyük boy patatesi ortadan ikiye bölerek parmak izi olan ahşap mobilyalara ve kapılara sürerek kısa sürede temizliği tamamlayabilirsiniz.

Böylece Mobilyalardaki parmak izi nasıl çıkar, sorusunun cevabını patates ile eğlenceli ve pratik olacaktır. Yalnız bu işlem sonrası patateslerin nişastası koyu renk mobilyalar üzerinde kalacaktır. Bunun içinse, nemli bir bez yardımı ile patates sürülen bölge temizlenebilir. Ayrıca bu uygulama için herhangi bir kimyasal içeren temizlik malzemesi kullanılmasına da gerek yoktur.



Cam Ve Aynalı Mobilyalardaki Parmak İzi Nasıl Çıkar?

 

Bazı mobilyalar cam detaylı ya da ayna detaylı olabilir. Bu mobilyalarda ise parmak izleri kendini rahatlıkla gösterebilir. Cam mobilyalardaki parmak izi nasıl çıkar sorusu sıkça sorulur. Bunun içinse saf alkollü su ya da kolonya yeterli gelecektir.



Bir Önceki Blog Yazımız Olan Şık Çocuk Ranza Modelleri Yazımızı İnceleyebilirsiniz.

24.12.2017
İç mimarın seçtikleri

PlatinMarket® E-Ticaret Sistemi İle Hazırlanmıştır.