Tüm Filtreler
Antreleri süsleyen ve kullanışlı olması bakımından tercih edilen askılık modellerinin pek çok türü ve modeli bulunmaktadır. Özellikle de son zamanlarda askılık anlamında çok farklı modeller ortaya çıkmıştır. Her türlü antreye uyum sağlayabilecek olan şık ve kullanışlı askılık modelleri arasından eviniz için en uygun olanı tercih ederek satın alabilirsiniz. 

Portmanto askılık modelleri ise kendi arasında 3 türe ayrılmaktadır. Antreye yerleştirilen askılıkların beyaz ahşap kaplama olanları olduğu gibi aynı zamanda doğal ahşap görünümlü olanları da bulunmaktadır. Bu iki modelin yanı sıra ise metal askılık modelleri de yer almaktadır. Evinizin genel dekoru eğer spor tarzda ise doğal ahşap görünümlü modelleri tercih edebilirsiniz. Ancak eviniz klasik tarzda döşenmiş ise beyaz veya doğal ahşap görünümlü askılıkları tercih ederek evinizle bütünlük sağlayabilirsiniz.

Spor tarzda döşenmiş olan bir eve eğer beyaz ahşap görünümlü askılıklar tercih edilirse kontrast oluşturabilir. Aynı şekilde klasik bir dekor için doğal ahşap görünümlü bir portmanto askılık zıt duracaktır. Evinizin tarzını yansıtmaya antrenizden başlamayı unutmayınız. 

                                                                                  


Portmanto Askılık ModelleriVestiyer Askılık Modelleri


Portmanto alacağınız zaman uzun ömürlü, kullanışlı ve bol askılı olmasına özen gösterirseniz daha doğru bir seçim yapmış olursunuz. Alacağınız portmanto askılık modelleri arasında karar vereceğiniz zaman antrenizin ölçüsünü baz alarak, ürünün enine ve boyutuna göre bir seçim yapmalısınız.

Portmanto askılığınız antrenize çok büyük veya küçük gelmemeli, mekanınızın büyüklüğüne uygun olmalıdır. Aynı zamanda ayakkabı saklama alanının fazla olmasına, dolabının içinin geniş olmasına özen gösterirseniz daha doğru bir seçim yapmış olursunuz. Portmanto askılık modellerinin fiyatları ise alacağınız modelin büyüklüğüne, ölçüsüne, modeline ve kalitesine göre değişkenlik göstermektedir.


Metal Portmanto Askılık


Portmanto askılık modelleri alacağınız zaman karşınıza pek çok model ve seçenek çıkacaktır. Metal portmanto askılık modelleri şık görünümü ile son dönemlerde dikkat çekmektedir. Baktığınız portmanto askılık modelleri arasından hem tarz olarak hem de fiyat olarak size en yakın olanı seçerek satın alabilirsiniz.

Uzun ömürlü ve kullanışlı olmasını istiyorsanız kaliteli malzeme ve kaliteli işçilik ile yapılan portmanto askılık modellerini tercih etmelisiniz. Kalitesiz malzeme ile yapılan askılıklar ne yazık ki birkaç sene kullanımdan sonra kullanılamaz hale gelmektedir. Bunun için portmanto askılığınızı alacağınız firmanın güvenilir ve kaliteli ürün imal eden bir firma olmasına özen göstermelisiniz. 



Bir Önceki Blog Yazımız Olan Mobilya Modelleri Yazımızı İnceleyebilirsiniz
18.09.2018
İç mimarın seçtikleri

PlatinMarket® E-Ticaret Sistemi İle Hazırlanmıştır.