Tüm Filtreler
Avusturya bölgesinde ikamet eden ve ev eşyalarını Türkiye’den temin etmek isteyen müşterilerimiz için web sitemizde yer alan ürünler aracılığı ile çeşitli imkanlar ve uygun fiyat kalitesi sunuyoruz. Ürünlerimizi kurumsal kimliğe sahip lojistik şirketlerle adresinize yönlendirerek oluşabilecek hasarın ve yaşanabilecek güvenlik sorunlarının önüne geçiyoruz.


Avusturya'ya Türkiye'den Mobilya Kargosu

2011 yılından beri Dünya’nın çeşitli ülkelerine mobilya gönderimi yapmaktayız. Ürünlerimiz en çok Avusturya, Bulgaristan, Almanya, Hollanda, Fransa ve Irak gibi ülkeler tarafından rağbet görüyor.

Avusturya Mobilya Gönderimi

Ürünlerimiz için belirlenen site fiyatları tüm Dünya ülkeleri için tektir ve fiyat listesi aynıdır. Değişkenlik göstermemektedir.

Yurt içi bölgesinde ülke geneline ücretsiz ürün gönderimi yaparken, yurtdışı bölgesi içinse taşıma firmalarının ürün desisine ve mesafeye göre belirlediği ek taşıma ve gümrük vergisi yer almaktadır.

Bu bedelleri lojistik firması standart fiyat listesi ile belirlemektedir. Fiyat ve detaylı bilgi için +90 532 419 45 90 nolu yurt dışı whatsapp hattımızdan ya da 444 21 05 nolu müşteri hizmetlerimizden bilgi alabilir ve paylaşılacak numaralar ile dilerseniz birebir taşıma işlemi gerçekleştiren lojistik firmalarıyla irtibata geçebilirsiniz.

İlgili irtibat numaraları sayesinde Avusturya mobilya gönderimi ve Türkiye’den yurtdışına mobilya gönderimi konuları hakkında detaylı bilgiye ulaşabilirsiniz.



Avusturya’dan konu hakkında detaylı araştırma yaparken Avusturya mobilya konu başlıklı ya da Österreich möbel olarak arattığınızda mobilya modellerimize ulaşabilirsiniz. Avusturya’da sıkça gönderim yaptığımız başlıca şehirlerin sıralanışı ise; Viyana, Linz, Graz, Salzburg, Bregenz, Dornbirn şeklindedir.

Eviniz için mobilya tercihi yaparken Avusturya bölgesinde sıklıkla tercih edilen modern ve klasik mobilya modelleri tarzı için web sitemizde yüzlerce örneği uygun fiyat ve kaliteli ürün avantajları ile bulabilirsiniz. Avusturya mobilya gönderimi hakkında teknik ve detaylı bilgi için aynı zamanda dilerseniz [email protected] mail adresimiz üzerinden bizlerle irtibata geçebilirsiniz.

Ürünlerin Avusturya'ya bir takım için ortalama gönderim ücretleri (her şey dahil) aşağıda belirtilmiştir. Net fiyat bilgisi için +90 532 419 45 90 nolu yurt dışı satış hattımızdan bilgi almanızı rica ederiz. Belirtilen fiyatlara KDV, gümrük vergisi, sigorta ödemeleri dahildir.


Türkiye'den Avusturya'ya en uygun kargo bedeli ile gönderim yapan mobilya markasıyız.
 
AVUSTURYA
 
Yatak Odası 400 EUR Tv Ünitesi   200 EUR
Yemek Odası 400 EUR Genç Odası   300 EUR
Koltuk Takımı 500 EUR Yatak   200 EUR
Köşe Takımı 400 EUR Portmanto   200 EUR
Oturma Grubu 450 EUR Masa Tk.   300 EUR
Gardrop 350 EUR Sehpa   200 EUR
Bahçe 250 EUR Düğün Paketi 1300 EUR
       


Bir Önceki Blog Yazımız Olan Hollanda Mobilya Gönderimi Yazımızı İnceleyebilirsiniz.
04.04.2019
İç mimarın seçtikleri

PlatinMarket® E-Ticaret Sistemi İle Hazırlanmıştır.