Tüm Filtreler

Dekorasyonunuzu Sonbahara Hazırlayın

Elisa Yemek Odası
Evini mevsimlere göre hazırlayan ve dekorasyondan keyif alan ruhlardansanız, yazımızda pastel tonlarından yardım alarak evinizi sonbahara nasıl hazırlayabileceğiniz ile ilgili tüyolar alabilirsiniz. Zamansızlığı ile sade, naif ve biraz hüzünlü pastel renklerin kombini en çok sonbahara yakışan hali ile evinizi mevsim geçişleriyle taçlandıracak bir seçim ve konsept yaratabilirsiniz. Sonbahar yaklaşırken tüm ilkbahar ve yaz boyunca kullandığımız canlı renkleri bırakmanın ve dekorasyonu yenileme fırsatının kapımıza dayandığının bilincine varmamız gerekir. Ufak mat pastel dokunuşlar ile evinizi bir sonbahar hüznü ve geçişine taşıyabilirsiniz.

Haki Yeşili!

Dekoratif objelerde ya da kırlent, perde gibi aksesuarlarda kullanacağınız haki yeşili, doğanın sonbahara geçiş evresini anlatan, canlı yeşil mavi tonlarının kışa hazırlık yaparken ortaya çıkardığı doğal yeşil tonunu vurgulayan haki rengi ile hoş pastel geçişi sağlayabilirsiniz. Haki yeşili ile kombinlenebilecek en doğal renklerden biri koyu krem olan bej tonu olacaktır. Yine yemek takımında ya da masa örtüsünde, runner servislerde kullanabileceğiniz bej tonları evinizin sonbahar konseptini destekleyecektir.

Evinizde mevsimsel dekoratif geçişleri birkaç şeffaf vazonun içerisinde sergileyebileceğiniz kurutulmuş çiçekle ve yaprakla sağlayabilirsiniz. Mint yeşili ve kahve tonlarının kombinini duvar kağıdı kullanımı ya da yine yatak odası ev tekstili ürünlerinde kullanarak sonbahar konseptini tüm eve yayabilirsiniz. Sonbaharı tüm eve yaymak isteyenler için kapı girişinden itibaren yansıtılabilecek yaratıcı örnekler yer alıyor. Çam kozalaklar ve kurutulmuş yapraklar ile hazırlanacak bir kapı süsü sonbaharın kapıya dayandığını vurgulayan bir detay olacaktır. Silikon tabanca yardımı ile hızlı ve pratik bir şekilde hazırlayacağınız bu kapı süsü detayı konseptinizi en net destekleyen detaylardan biri olacaktır. Sonbahar romantizmini salonda yansıtmak isteyenler için doğru renklerde seçilmiş vanilya kokulu mum ve altın eskitme tonlarında mumluklar, orta sehpanızın üzerini süsleyerek eve yaydığı ışık ile yine sonbaharın turuncu yansımalarını yansıtan hoş bir detay olacaktır.

CaddeYıldız Furniture CaddeYıldız Furniture CaddeYıldız Furniture
24.08.2023
İç mimarın seçtikleri

PlatinMarket® E-Ticaret Sistemi İle Hazırlanmıştır.