Tüm Filtreler

Dünya’nın Yıldızı CaddeYıldız

Türkiye’nin en beğenilen mobilyaları dünyanın her yerine garantili ve sigortalı olarak gönderiliyor. 10 binin üzerinde mobilya modelinde en cazip fiyat avantajı sizleri bekliyor. CaddeYıldız mobilya Türkiye’den Dünya’ya bi tıkla kapınızda.

Dünyanın her yerine mobilya ve aksesuar teslimatı yapıyoruz! Türkiye'nin en beğenilen mobilyaları, anlaşmalı olduğumuz lojistik firmaları ile tüm Dünya’ya garantili ve sigortalı olarak sorunsuz bir şekilde gönderilmektedir. 2011 yılından beri Dünya’nın çeşitli ülkelerine mobilya gönderimi yapmaktayız. Ürünlerimiz en çok Bulgaristan, Almanya, Hollanda, Fransa ve Amerika gibi ülkeler tarafından rağbet görüyor. Dünya’nın her yerine gerçekleştirmiş olduğumuz yoğun sevkiyatlar neticesinde, müşterilerimizin çok daha düşük kargo bedeli ödeyebilmesi için tüm lojistik şirketleri ile özel anlaşmalarımız bulunmaktadır. Bu sayede yurt dışı gönderim ücretlerinde en düşük fiyatlandırma ile teslimat sağlamaktayız.

Türkiye’de mobilya sektörünün en beğenilen mobilya markalarından CaddeYıldız mobilya olarak tamamen özel tasarlanan 60 farklı kategori ile iç mekan dekorasyonunda ihtiyaç duyduğunuz her şeyi online alışveriş sitemiz caddeyildiz.com da satışa sunuyoruz. Tüm mobilyalarımızı bir tıkla ve güvenli ödeme kolaylığıyla satın alabilirsiniz. En kaliteli ve en güzel mobilyaları uygun fiyatlı satış politikamızla müşterilerimize sunmaktayız. Mobilyalarımızı ücretsiz kargo ile doğrudan Dünya’nın dört bir yanına evlerinize kadar güvenle ulaştırmaktayız. Siz sadece tarzınıza göre dekorasyon seçimleri yaparak evde konforun keyfini çıkarın. Binlerce mobilya modelinde en cazip fiyat avantajı, CaddeYıldız kalitesi ile sizleri bekliyor. Bi tıkla mobilya Türkiye’den Dünya’ya!

CaddeYıldız Furniture CaddeYıldız Furniture CaddeYıldız Furniture
05.10.2022
İç mimarın seçtikleri

PlatinMarket® E-Ticaret Sistemi İle Hazırlanmıştır.