Tüm Filtreler

Göz Yormayan Minimalizm “Küçük Evler”

Göz Yormayan Minimalizm “Küçük Evler”
Minimal ve rafinere şeylerden hoşlananların gözdesi olan dekorasyon akımındansa, bu akımın gerçekten işine yarayan bir kitle var ki durumdan son derece memnun. Küçük bir eve ya da biçimsiz bir odaya sahip olanlardansanız, minimalizm örnekli eşyalar ve yerleştirme biçimi için verilen tüyolar tam size göre demektir. Evinizde minimal bir hava yaratmak ve eşyaların odak noktasının küçük tutulduğunu göstermek için alanınızı ferahlatmanız gerekir. Bunun içinse zemin ve duvarlar açık renkte tercih edilmelidir. Simli şarap tonları ve cam göbeği gibi uçuk maviler gayet ideal birer seçim olacaktır. Mobilya seçimlerinizi şeffaf ya da retro tarzı ürünlerden yana kullanabilirsiniz. Son dönemlerde moda olan transparan konsol, masa ya da retro tarzı minimal açık ceviz tonlarındaki ürünler yaratmak istediğiniz havaya eşlik edecektir.

Yüksek ayaklı ve kare formlu koltuk takımları ve aksesuarlar seçmeye özen gösterin. Yüksek ayak formuna sahip olan ürünler alanı daha geniş gösterme illüzyonu açısından oldukça başarılıdır. Minimal tasarımların yolu alanı ferahlatmaktan geçiyorsa, ayna aksesuarı kesinlikle daha sık kullanılmalı, küçük dekoratif aynalar ya da geniş boy aynaları gün ya da gece ışığını çok iyi yansıtacaktır.

Kitaplık köşeleri minimal ve entelektüel evlerin vazgeçilmezidir. Kısa ya da boydan boya fark etmeksizin salona bir kitaplık köşesi dahil etmeye çalışın. Minimal evlerde en çok göze çarpan aksesuar tablo kullanımıdır. Tablolarınızı diğer aksesuarların aksine büyük boyutlarda seçebilir hatta aydınlık bir resim barındıran geniş bir tablo ile tüm duvarı kapatabilirsiniz. Mobilya seçimlerinizde akıllı ev ürünlerine yer vermeye özen gösterin. Masa olabilen sehpalar, katlanabilir yataklar, kendinden tv’li gardolaplar minimal bir evi kullanım açısından kusursuza taşıyacaktır.

CaddeYıldız Furniture CaddeYıldız Furniture CaddeYıldız Furniture
27.12.2023
İç mimarın seçtikleri

PlatinMarket® E-Ticaret Sistemi İle Hazırlanmıştır.