Tüm Filtreler
Basın ekspres yolu üzerinde kapılarını NurolPark Güneşli içerisine açan ve Oasis Cadde Avm’de yükselen yeni konsept mağazamızı siz değerli müşterilerimiz için açtık. Tek katta 1600 metre kare showroom alanımızla, özel koleksiyon serimize ait exclusive tasarımlarımızı ziyaretçilerimize sunuyoruz. Yatak odasından yemek odasına, koltuk takımından, genç odasına kadar pek çok mobilya ve aynı zamanda Styling ekibimizin seçki ve imzasını taşıyan üst segment kaliteli aksesuar ürün grubunun da satışını gerçekleştirmekteyiz.  CaddeYıldız
   
Mağazamızda genç odası için ayrı bir alana entegre ettiğimiz konsept genç odaları, Avrupa üretim standartlarına uygun üretilen ve her yaşa hitap eden çocuk odası tasarımlarımıza ve yine seçki konseptimiz olan aksesuar grubumuz ile birlikte özel ev tekstili ürünlerimize ulaşabilirsiniz. 

“1992” yılından beri faaliyet gösteren firmamız, an itibariyle yeni mağazamız ve yine her zaman olduğu gibi online satış sitemiz aracılığı ile Hem Türkiye’nin dört bir yanına hem de yurt dışına hizmet vermektedir. 
CaddeYıldız
 

Firmamız sizlere en iyi hizmeti sunmak için sürekli olarak kendini geliştirmekte, ürün yelpazesini gelişen teknolojiye paralel olarak yenilemekte ve genişletmektedir. CaddeYıldız olarak üst düzey konfor sunan şık tasarım ürünlerimizle evlerine konuk olduğumuz ailelerin hayat standartlarını bir üst seviyeye taşıyarak kendilerini çok daha özel ve ayrıcalıklı hissetmelerini sağlamaktayız. Konu mobilya ve iç dekorasyon olduğunda yurt içinde ve yurt dışında “ulaşılabilir lüks” mottosunun öncülerinden biri olmaya devam ediyor olacağız. Yeni mağazamızda da öncelikli hedefimiz, özel tasarım ürünleri siz değerli müşterilerimize uygun fiyat ve üstün hizmet kalitesi ile sunmaya devam edecek olmamızdır. 
CaddeYıldız
   

Siz değerli ziyaretçilerimize; 

-    En kaliteli malzeme

-    Sanatsal bir işçilik

-    Eşsiz güzellikte mobilyalar

-    İç mimar danışmanlık hizmeti

-    Mobilya konseptinize uygun dekoratif aksesuarlar

-    Evde exclusive bir hava oluşturan özel, farklı, kusursuz bir atmosfer vaat ediyoruz…
 
                CaddeYıldız
   
Mağazamızda görev alan iç mimarlarımızdan destek ve danışmanlık hizmeti alarak, dekorasyonunu yenilemek veya dekorasyonuna hayat katmak isteyenlerdenseniz, sizleri yeni mağazamıza ve internet sitemizde yer alan ürün çeşitliliğinden seçim yapmaya davet ediyoruz.

 
Bir Önceki Blog Yazımız Olan İskandinav Tarzı İç Mekan Dekorasyonu Oluşturmak Yazımızı İnceleyebilirsiniz.
18.11.2020
İç mimarın seçtikleri

PlatinMarket® E-Ticaret Sistemi İle Hazırlanmıştır.