Tüm Filtreler
Portmanto Kapak Modelleri Neden Tercih Edilmelidir
 

 

 

Evlerde en kullanılan ve her zaman en kullanışlı ürünler içerisinde yer alan eşyalar şüphesiz portmanto modelleridir. Portmanto modelleri genellikle evlerin içerisinde kullanılsa da, dış mekanlarda da yer alabilme özelliklerine sahiptirler. Bu nedenle portmanto kullanımı ile alakalı en doğru bilgilere sahip olmak ve her zaman en doğru yerlerde kullanmak gerekiyor. Eğer evleriniz apartman tarzındaysa ve tamamen size aitse, portmanto modellerini ayakkabılık niyetiyle kapı önlerinde girişlerde ve hollerde kullanabilirsiniz.

Ancak eviniz müstakil tarzdaysa ve portmanto modellerini dışarıda konumlandıracak bir olanağınız yoksa antrede tutmalı, portmanto kapak modelleri ve diğer özelliklerini de bu durumlara göre tercih etmelisiniz. Portmanto kapaklarında genellikle aynalı tasarımlara ya da farklı ürünlere de yer verilebilir. 

                                                                                   

                                                                                                                                  Portmanto Kapak Modelleri

Portmanto Modelleri
 

 

Portmanto kapak modelleri seçiminde her zaman dikkatli olunmalı ve bazı nitelikler göz önünde bulundurulmalıdır. Portmantoların kapaklarında genellikle en fazla tercih edilen desenler ya da modeller aynalı dizayna sahip olanlardır.

Boydan boya ayna kullanılan kapak modellerinden yarım aynalı kapak modellerine, yuvarlak aynalı kapak modellerinden geometrik desenlerden oluşan aynalı modellere varana kadar pek çok model mevcuttur. Ancak dışarıya kurulacak olan portmanto modellerinde aynalı desenler yerine daha sade oymalı desenler tercih edilmelidir.

Aynaların kırılma olasılığı ve kötü görünüme sahip olma ihtimali dışarıda kullanılan portmanto modellerinde daha fazladır. Aynı zamanda portmanto kapaklarında oymalı desenler eski dönemlerden bu yana her zaman klasik modeller olarak kabul edilir. 


 

Modern Vestiyer Modelleri


 

Portmanto kapak modelleri genellikle daha kullanışlı olmasına göre tercih ediliyor. Vestiyer kapak modellerinde çift olanlar ve tek kapılı olanlar mevcuttur. Çift kapılı olanlar askılı modellerdir ve tamamen dış giyim ürünlerini asmak için kullanılır.

Ancak tek kapaklı modele sahip olan modeller ise hem dış giyim ürünlerini asmak hem de ayakkabıları koymak için uygun ve yeterli alanlara sahiptir. Pek çok kapak modeline sahip olan portmantolar mevcuttur ancak aynalı modeller hem dışarıya çıkarken son kez kendinize bakmak ve hem de daha rahat hazırlanmak için uygun olacaktır.
 


Bir Önceki Blog Yazımız Olan
Yan Sehpa Modelleri Yazımızı İnceleyebilirsiniz.
12.10.2018
İç mimarın seçtikleri

PlatinMarket® E-Ticaret Sistemi İle Hazırlanmıştır.